Jeg er autoriseret klinisk diætist og har overvejende været beskæftiget som klinisk diætist i kommunalt regi inden for hjemmeplejen. Her har jeg arbejdet med rehabilitering og vejledning af ældre med  kostmæssige udfordringer.

Jeg har også i en længere periode arbejdet som rådgiver og coach i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, hvor jeg har ført samtaler med både de berørte og pårørende til mennesker med spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd.

I mit virke som intuitiv spisningsvejleder er jeg passioneret om at hjælpe mennesker til et sundt og balanceret forhold til deres mad, krop og sind.

Min holdning er, at vi skal acceptere og respektere hinanden uanset størrelse og facon, fordi sundhed er så meget andet end kun vægt. Vi lever i et samfund, hvor kropsvægt har alt for stort fokus i forhold til sundhed og mange mennesker lever dagligt med stigmatisering og dårlig livskvalitet, fordi de falder uden for “normen”.

Jeg vil gerne hjælpe dig, der er utilfreds med din krop, til bedre selvværd og en tro på, at du fra naturens hånd er skabt i den rigtige krop, der skal passes og nurses, så den kan holde hele livet.

Jeg er rolig, velafbalanceret, empatisk for det hele menneske og brænder for, at DU opnår et godt resultat, når DU har været gennem et forløb hos mig.

Jeg har en dejlig familie med mand og 3 voksne børn.

Uddannelser og medlemskaber:
 
Uddannelse i opsporing og behandling af BED i 2021-2022 v/LMS, Kompetencecenter for spiseforstyrrelser og psykolog Lene Meye
r

Videregående uddannelse i ACT-samtaleteknik i 2021 v/ACT-uddannelsen Aarhus

Certificeret Intuitiv Spisningsvejleder i 2020 v/Evelyn Tribole & Elyse Resch

Certificeret Life Mastery Master Coach i 2020 v/Sussanne Wexø

Autoriseret klinisk diætist af Sundhedsstyrelsen i 2017 med autorisations-id: 0C9KS

Certificeret low FODMAP vejleder i 2017 v/Kost og Ernæringsforbundet

Rygestoprådgiver i 2019 v/Kræftens Bekæmpelse

Medlem af Foreningen af Kliniske Diætister (FAKD).