Jeg er autoriseret klinisk diætist og har overvejende været beskæftiget som klinisk diætist i kommunalt regi inden for hjemmeplejen. Her har jeg arbejdet med rehabilitering og vejledning af ældre med  kostmæssige udfordringer.

I mit virke som intuitiv spisningsvejleder er jeg passioneret om at hjælpe mennesker til et sundt og balanceret forhold til deres mad, krop og sind.

Vi lever i et samfund, hvor kropsvægt har alt for stort fokus i forhold til sundhed og mange mennesker lever dagligt med stigmatisering og dårlig livskvalitet, fordi de falder uden for “normen”. Jeg går ind for, at vi accepterer og respekterer hinanden uanset størrelse og facon, fordi sundhed er så meget andet end kun vægt.

Jeg arbejder som rådgiver og coach i LMS (Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade), hvor jeg hjælper mennesker til at opnå et liv med større livskvalitet.

Jeg har i en moden alder valgt at skifte spor til en professionel karriere med fokus på sundhed og helbred.

Jeg er rolig, velafbalanceret, empatisk for det hele menneske og brænder for, at DU opnår et godt resultat, når DU har været gennem et forløb hos mig.

Jeg har en dejlig familie med mand og 3 voksne børn.

Uddannelser og medlemskaber:
 
Uddannelse i opsporing og behandling af BED i 2021-2022 v/LMS, Kompetencecenter for spiseforstyrrelser og psykolog Lene Meye
r

Videregående uddannelse i ACT-samtaleteknik i 2021 v/ACT-uddannelsen Aarhus

Certificeret Intuitiv Spisningsvejleder i 2020 v/Evelyn Tribole & Elyse Resch

Certificeret Life Mastery Master Coach i 2020 v/Sussanne Wexø

Autoriseret klinisk diætist af Sundhedsstyrelsen i 2017 med autorisations-id: 0C9KS

Certificeret low FODMAP vejleder i 2017 v/Kost og Ernæringsforbundet

Rygestoprådgiver i 2019 v/Kræftens Bekæmpelse

Medlem af Foreningen af Kliniske Diætister (FAKD).